About&Contact

My Name is F D L πŸ˜€

I was a high school student in Sman 1 Bogor Indonesia ,and now I am a medical student in UNS, Indonesia.


I’mΒ  proud being a muslim

kata mutiara :

-hiduplah untuk mencari ridho Allah

-Sesudah kesulitan pasti ada kemudahan

-Raihlah kesuksesan dan kebahagiaan dunia dan akhirat,berusaha,berdoa dan bersyukur


__Just want to spread the goods with my blog__

PS: kebetulan saya tidak membuka identitas di Facebook maupun Twitter melalui blog ini,jadi bila ingin mengkontak saya untuk bertanya,email saja ya
If you want to contact me or you want to ask something,let me help you in yahoo messenger
YM : megumi_shinseina

or send an email to
megumi_shinseina@yahoo.com
thank you

55 thoughts on “About&Contact

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  2. This is this kind of a great resource that you are providing and you give it away for free of charge. I adore seeing web sites that understand the value of providing a high quality resource for free. It?s the old what goes close to comes around routine. Did you acquired lots of links and I see plenty of trackbacks?

  3. My wife and i ended up being really ecstatic when Chris managed to carry out his survey through the precious recommendations he received out of the web pages. It’s not at all simplistic to just find yourself giving freely techniques that some others have been selling. And we acknowledge we now have you to give thanks to for that. The specific illustrations you’ve made, the easy blog navigation, the relationships you make it possible to promote – it’s got everything fantastic, and it’s really helping our son and the family reckon that the article is awesome, and that’s especially indispensable. Many thanks for all the pieces!

  4. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for inexperienced blog writers? I’d genuinely appreciate it.

    1. waalaikumsalam wr wb
      saya sudah kelas 3 sma mbak… mohon doanya ya agar sukses dan dapat Fk ptn terbaik untuk saya πŸ™‚
      Hmmm saya pilih snmptn undangan fk uns dan fk unand ,,smoga ktrima di undangan

  5. I wanted to post you a little remark to help thank you so much again for your lovely tactics you have shown on this site. This has been really shockingly open-handed with people like you to provide without restraint all some people might have advertised as an electronic book to end up making some cash for their own end, and in particular now that you could possibly have tried it in case you desired. These secrets as well served like a great way to be aware that many people have a similar dream the same as mine to see significantly more with reference to this problem. I know there are lots of more pleasurable sessions ahead for people who scan your website.

  6. Pingback: Another Blog Title
  7. Halo F,Tulisan Anda bagus sekali. Mahasiswa ITB juga kan ? Wah πŸ™‚

    Jika berkenan meluangkan waktu dan pengalamannya, mohon bisa dibagi di web user generated http://www.masukitb.com.

    masukitb adalah tampilan kehidupan Kampus Ganesha ITB, wadah bertanya, berdiskusi, dan berinteraksi, antara para mahasiswa atau alumni ITB, dengan para pelajar yang berminat menjadi bagian dari komunitas ITB.

    Kami berharap, Anda mau berbagi dengan pelajar dari seluruh Indonesia, yang berminat masuk ITB.

    Terima kasih πŸ™‚

  8. assalamu’alaykum..
    salam kenal y ka. ana suci min lahat sumsel.. hehe
    semoga kegigihan dakwah kk melalui menulis mampu menjadi motivasi bgi kmi.
    nd semoga sya juga bsa mengkuti jejak kk utk mnjd bagian dr fk uns..
    mohn bantuannya y ka? terutma saat ini utk mebngun kembli kejayaan DKM di smanpala. mhon nasehatnya y ka?

  9. lahir tahun ’94 tapi udah masuk fk uns tahun 2011, undangan pula. salut πŸ˜€
    aku lahir di tahun yg sama, masih kls xii, masih berharap masuk fk. .
    Sukses ya kawan…;D

  10. @suci:waalaykumsalam wr wb, Amin,sip sama2 saling membantu
    @dika: salam sukses !
    @mba mulki: waalaykumsalam wr wb,, loh main ke rumah yg di bogor apa kos2an mba?? πŸ˜€

  11. Assalamu’alaikum
    salam kenal ^_^

    kakak, saya nabila dr SMAN 2 Bekasi, InsyaAllah tahun ini saya ingin melanjutkan sekolah di kedokteran UNS.
    saya boleh ga minta nomor hp kakak? kalau kakak bersedia, saya mau tanya2 seputar kedokteran UNS yang gak mungkin saya tanya lewat blog ini. Mohon kesediaannya ya kak. kirim nomor hp kakak ke email saya ya kak di nabilaalri@yahoo.com
    Oiya btw, kakak ini mantan ank kir ya? Saya juga ank kir lho… Prnah bbrp kali ikut acara KIRFOSCA.

    terimakasih
    wassalamu’alaikum

  12. assalamu’alaikum,
    salam kenal , ane jg ndaftar di fk uns jalur undangan tahun ini, mohon do’anya ya . o ia, boleh tanya2 seputar fk uns gak?
    ane di tawangmangu, atasnya solo. hehehe… udah pernah k grojogan 1000 blm?

  13. Assalamu’alaikum…
    Selamat ulang tahun ka… πŸ™‚
    Kemarin aku mengisi FK UNS di pilihan pertama…
    Mohon do’a restunya, supaya Allah mudahkan jalan untuk jadi adik kelas kaka ya…
    jadi seorang dokter, itu mimpiku waktu kecil. dan keinginan kakakku satu-satunya agar aku bisa jadi dokter.
    walaupun aku nggak begitu yakin apa bisa, soalnya prestasiku naik turun..
    Jazakillah khoir ya, Kak..

  14. Assalamuallaikum kak

    Saya tadi barusan mengirim email soalnya mau tanya tanya tentang cara masuk UNS Fakultas Kedokteran, terutama lewat jalur undanan.

    Kalau tidak sibuk tolong dibales ya kaaak terimakasih

  15. Assalamualaikum.. ka mau tanya, untuk SM UNS Tahun 2016 ko ada ada tanggal ujiannya ya ka? Mohon informasinya ka.. Terimakasih πŸ™‚

  16. Kak aku sekarang kls 12 . Insyaallah aku nanti mau milih fk uns di pilihan pertama lewat jalur snmptn . Semoga bisa dililoskan sama allah swt. Tolong kak direspon email saya. Gimana supaya bisa diterima di fk uns lewat snmptn ??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s